Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 276 kcal/1154 kJ
Tłuszcz g: 4,5
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone g: 1,33
Węglowodany przyswajalne g: 15,1
– w tym cukry g: 0,56
Białko g: 18,1
Błonnik pokarmowy g: 53
Sól g: 0,02
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 276 kcal/1154 kJ
Tłuszcz g: 4,5
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone g: 1,33
Węglowodany przyswajalne g: 15,1
– w tym cukry g: 0,56
Białko g: 18,1
Błonnik pokarmowy g: 53
Sól g: 0,02
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna kJ/kcal: 1400/335
Tłuszcz g: 3,1
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone g: 0,49
Węglowodany przyswajalne g: 70,6
– w tym cukry g: 1,7
Białko g: 12,6
Błonnik pokarmowy g: 10,0
Sól g: 0,028
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1586 kJ/374 kcal
Tłuszcz g: 2,4
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone g: 1,0
Węglowodany przyswajalne g: 74,2
– w tym cukry g: 2,4
Błonnik pokarmowy g: 4,3
Białko g: 11,7
Sól g: <0,01 g
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Składniki użyte do produkcji są naturalnie bezglutenowe. Na terenie zakładu produkcyjnego przetwarza się również zboża zawierające gluten.Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1586 kJ/374 kcal
Tłuszcz g: 1,8
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone g: 0,8
Węglowodany przyswajalne g: 76,5
– w tym cukry g: 1,8
Błonnik pokarmowy g: 3,4
Białko g: 11,3
Sól g: <0,01 g
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Składniki użyte do produkcji są naturalnie bezglutenowe. Na terenie zakładu produkcyjnego przetwarza się również zboża zawierające gluten.Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1568 kJ/370 kcal
Tłuszcz g: 2,1
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone g: 0,4
Węglowodany przyswajalne g: 73,5
– w tym cukry g: 2,1
Błonnik pokarmowy g: 5,2
Białko g: 11,7
Sól g: <0,01 g
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Składniki użyte do produkcji są naturalnie bezglutenowe. Na terenie zakładu produkcyjnego przetwarza się również zboża zawierające gluten.Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1583 kJ/375 kcal
Tłuszcz g: 4,3
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone g: 3,7
Węglowodany przyswajalne g: 67,7
– w tym cukry g: 2,8
Błonnik pokarmowy g: 9,3
Białko g: 11,7
Sól g: <0,01 g
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Składniki użyte do produkcji są naturalnie bezglutenowe. Na terenie zakładu produkcyjnego przetwarza się również zboża zawierające gluten.Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna kJ/kcal: 2087/497
Tłuszcz g: 38,4
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone g: 5,3
Węglowodany przyswajalne g: 0,9
– w tym cukry g: 0,5
Białko g: 22,6
Błonnik pokarmowy g: 30,1
Sól g: 0,14
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna kJ/kcal: 1334/316
Tłuszcz g: 0,8
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone g: 0,4
Węglowodany przyswajalne g: 65,4
– w tym cukry g: 0,7
Białko g: 2,6
Błonnik pokarmowy g: 18,5
Sól mg: 4,5
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna kJ/kcal: 2130/508
Tłuszcz g: 36,0
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone g: 2,0
Węglowodany przyswajalne g: 28,0
– w tym cukry g: 13,4
Białko g: 26,0
Błonnik pokarmowy g: 12,0
Sól g: 0,013
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna kJ/kcal: 1130/270
Tłuszcz g: 4,5
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone g: 0,4
Węglowodany przyswajalne g: 17,4
– w tym cukry g: 16,7
Białko g: 9,0
Błonnik pokarmowy g: 62,0
Sól g: 0,008
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna kJ/kcal: 1213/290
Tłuszcz g: 1,8
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone g: 0,5
Węglowodany przyswajalne g: 38,3
– w tym cukry g: 15,8
Białko g: 4,5
Błonnik pokarmowy g: 51,3
Sól g: 0,002